Reizen in uw eigen tempo...

Het laden...

View our Price Match Guarantee!

Check-in

Voertuigen Camper huren Amerika

De kwaliteit voertuigen van Apollo zijn geschikt voor iedereen. Met een brede selectie aan zorgvuldig onderhouden wagens bent u verzekerd van de beste kwaliteit wanneer u begint aan uw campervakantie.

Camper

Eclipse Camper
5 Persoons Camper

Familievakanties zijn nog nooit zo ontspannend geweest als met de Eclipse Camper. Deze camper biedt gemakkelijk plaats aan 2 volwassen en 3 kinderen en is met zijn 8,23m een ware droom.

Elite Traveller
5 Persoons Camper

De Elite Traveller garandeert een reis in stijl en is uitgerust met alle luxe en comfort. Elk aspect van de Elite Traveller is zorgvuldig ontworpen om de comfort en toegankelijkheid van de passagiers te optimaliseren.

Pioneer
Pioneer

Geniet van het leven op de weg met al het genot van thuis. De Apollo Pioneer wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om uw volgende camper avontuur tot een success te maken.

Sunrise Escape
5 Persoons Camper

De beste manier om te genieten van de glorieuze Amerikaanse zonsondergang is in de ruime Sunrise Escape. Families kunnen genieten van een extra kamer in deze luxe camper.

US Wanderer
6 Persoons Camper

Er is geen betere manier om Amerika te verkennen dan in de fantastische US Wanderer. De US Wanderer is geschikt voor grote groepen en biedt plaats aan 4 volwassen en 2 kinderen.