Reizen in uw eigen tempo...

Het laden...

View our Price Match Guarantee!

Check-in

Veelgestelde vragen

De Apollo vestigingen in Noord-Amerika zijn gevestigd in Las Vegas, Los Angeles, Denver en San Francisco.

Apollo vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 16.00 en zaterdag van 09.00 t/m 12.00. De vestigingen zijn op zon- en feestdagen gesloten.

Bij het ophalen van het voertuig dient u persoonlijk een geldig rijbewijs te tonen van alle personen die het voertuig willen besturen. U dient in het bezit te zijn van een internationaal rijbewijs. De minimum leeftijd om een Apollo voertuig te besturen is 21 jaar en de maximale leeftijd is 75 jaar.

Apollo campers worden geleverd met servies, bestek en een persoonlijk pakket inclusief linnengoed en handdoeken zijn te huur. Apollo levert ook een gratis welkomstpakket voor de eerste nacht. Het pakket bevat lucifers, mini shampoo en conditioner, afwasmiddel, spons, zeep, zout en peper, koffie, thee en suikerklontjes.

Wij adviseren u gebruik te maken van tassen in plaats van koffers als bagage. Zachte tassen nemen minder ruimte in en passen gemakkelijker in de bergruimte van de auto.

Alle Apollo campers draaien op een dubbel accusysteem. Dit betekent dat de motor accu los staat van het accusysteem dat gebruikt wordt voor de interne apparaten zoals; de koelkast, verlichting en waterpomp.

Het accusysteem houdt het ongeveer 12 uur vol indien volledig opgeladen. De accu wordt opgeladen tijdens het rijden en wanneer u de accu aansluit op een oplaadpunt. Aangezien de motoraccu gescheiden is bent u toch nog in staat om het voertuig te starten wanneer u één van de achterste accu’s uitschakelt.

Alle voertuigen kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Wanneer u de camper aansluit op het elektriciteitsnet, schakelt het voertuig meteen over van de accu naar de 110V elektriciteit van het net. U kunt dan ook gebruik maken van apparaten zoals; de televisie en de magnetron die alleen werken wanneer u aangesloten bent.

Hoewel Apollo campers zijn vastgesteld op 30 ampère kunt u toch gewoon nog verbinding maken met campings die 20 ampère aanbieden, zolang u niet al uw apparatuur op hetzelfde moment laat draaien.

Campings
Wij raden u sterk aan om te overnachten op een camping. Amerika heeft een uitgebreid netwerk van campings bij alle belangrijke toeristische locaties en steden. Campings bieden uitstekende recreatieve mogelijkheden, plus de essentiële douche en toilet. Aansluitpunten maken het mogelijk om uw camper van elektriciteit te voorzien. Wij raden u aan vooraf te reserveren om uw campingplaats te garanderen in het bijzonder tijdens het hoogseizoen.

Nationale Parken
De meeste nationale parken hebben een gedeelte speciaal voor caravans. Er zijn vaak douches, toiletten, barbecues en picknickplaatsen. Nationale parken zijn vaak mooie en rustige locaties om te overnachten. Echter, is het niet altijd mogelijk om elektriciteit te verkrijgen.

Wildkamperen
Staatswetten verbieden het om te wildkamperen in de buurt van dorpen en steden. Echter wordt het kamperen in plattelandsgebieden vaak getolereerd.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw gemoedsrust is bij het besturen van een onbekend voertuig in een vreemde omgeving. Van de duizenden klanten en medewerkers die hebben gereden met onze campers vernamen we niets anders dan verbazing en goede reacties over hoe gemakkelijk het is om onze voertuigen te besturen.

Het rijden in een camper verschilt iets ten opzichte van het rijden in een auto. Desalniettemin zijn we er van overtuigd dat wanneer u enige rij-ervaring hebt u geen problemen zult ervaren met het besturen van een comfortabele, luxe en veilige camper van Apollo!

Alle Apollo campers genieten van de hoogste service en onderhoudsstandaard. Indien u toch mechanische problemen heeft tijdens uw vakantie biedt Apollo 24 uur per dag hulp bij pech onderweg. U kunt dan bellen naar Apollo 1-877-393-0353. We zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.

De campers van Apollo Amerika worden niet winterklaar gemaakt.

Met Apollo campers kan er alleen worden gereden op verharde / asfalt wegen. Alle overige reisbeperkingen zijn te vinden in de Algemene Voorwaarden. Het kan gebeuren dat Apollo andere beperkingen oplegt in bepaalde gebieden als gevolg van ongunstige weg- of weersomstandigheden.

Er kunnen enkele onkosten van toepassing zijn wanneer u een boeking annuleert. Wij verwijzen u graag door naar onze Algemene Voorwaarden voor alle details.

Alle Apollo voertuigen kunnen MP3 Cd’s afspelen en sommige van onze voertuigen zijn ook uitgerust met een iPod-aansluiting. Desondanks kunnen wij u niet garanderen dat deze optie zit op uw huurvoertuig. Wij raden u dan ook aan om zelf iets mee te nemen waardoor u de iPod kunt afspelen in een Apollo voertuig.

Tolwegen zijn wegen die u een vergoeding vragen om hiervan gebruik te maken. Wanneer u een camper bestuurt in Amerika bent u de verantwoordelijke om het tolgeld te betalen dus wees hier vooraf van bewust. Wij verwijzen u door naar de US Department of Transportation voor meer informatie.

Relocaties FAQ

Voordat u contact opneemt met ons reserveringsteam is het aan te raden om deze stappen al te hebben afgehandeld:

  • Neem uw creditcard bij de hand om de borg te kunnen betalen
  • Lees de algemene voorwaarden voor onze relocaties
  • Bevestig dat u in het bezit bent van een internationaal rijbewijs en dat u ouder bent dan 21 jaar

Onthoud ook goed dat u voldoende geld beschikbaar moet hebben op uw creditcard om de borg te kunnen betalen.

De populariteit van onze relocaties betekent dat het erg lastig is om een wachtlijst bij te houden. Dit doen wij dan ook niet. De lijst met relocaties wordt dagelijks bijgewerkt. De beste manier om in aanmerking te komen voor één van de relocaties is om regelmatig op de website te bezoeken.

De relocaties worden mogelijk gemaakt, doordat de voertuigen verplaatst moeten worden naar een andere locatie. Het is daarom ook niet mogelijk om een speciefieke relocatie aan te vragen.

Apollo biedt een vooraf bepaald aantal dagen en gratis kilometers aan bij de sterk afgeprijsde relocaties. Het aantal dagen en de gratis kilometers zijn afhankelijk van de route die gereden wordt. Indien het voertuig voor langere tijd beschikbaar is, is het mogelijk om het voertuig langer te huren tegen de standaard prijs. Voor extra kilometers die zijn gereden wordt een laag tarief gerekend. Voor de volledige gegevens verwijzen wij u door naar de Algemene Voorwaarden.

Apollo zorgt niet voor tranfers bij relocaties. Regel daarom vooraf het vervoer van en naar het vliegveld. De meeste vliegvelden hebben velen wachtende taxi’s buiten staan die u naar onze vestiging kunnen brengen.