Reizen in uw eigen tempo...

Het laden...

View our Price Match Guarantee!

Check-in

Een camper huren in Amerika: Over ons

Over RV Verhuur USA

Apollo’s kwalitatieve RV‘s hebben de Verendigde Staten onlangs veroverd, het merk heeft ondertussen echter al een lange en prestigieuze geschiedenis van bekroonde service.  

Sinds de oprichting in 1985, heeft Apollo Motorhome Holidays de recreatieve voertuig industrie veroverd. Apollo’s vloot van kwalitatieve campers, motorhomes, 4WDs en auto's en uitzonderlijke werknemers hebben meer dan duizend klanten de wonderen van Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika laten ervaren.

Apollo Motorhome Holidays is onderdeel van Apollo Tourism & Leisure Ltd (ATL). ATL is genoteerd op Australische Beurs en is een multi-nationaal, verticaal geïntegreerde fabrikant, verhuurvloot operator, groothandel en detaillist van een breed scala aan recreatieve voertuigen, met inbegrip van motorhomes, campers en caravans.

De Apollo Motorhome Holidays reeks van verhuur merken is opgericht om aan de behoeften en budgetten van onze klanten tegemoet te komen, inclusief ons premium merk Star RV, vlaggenschip merk Apollo, value merk Cheapa Campa, en jeugd merk Hippie Camper. Apollo wijdt zich aan klanteserrvice van wereldklasse en aantrekelijke prijzen.

Mensen

Apollo is opgericht door Gus en Carolyn Trouchet in 1985. Sinds 1997 en 1998 resepectievelijk, hebben zonen Luke Trouchet (CEO) en Karl Trouchet (CFO) het bedrijf aanzienlijk uitgebreid, met het initieren van internationalie explanise naar Nieuw-Zeeland, de Verenigde Saten en Canada. Apollo was een familiebedrijf tot November 2016 voorafgaand aand de notering aan de Australische Beurs. Apollo wordt nog steeds geleid door grootaandeelhouders Luke en Karl Trouchet, en als zondanig, is het management zowel financieel als persoonlijk geinvesteerd in het bedrijf. 

 

Vestigingen
De Apollo vestigingen zitten verspreid door heel Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika. Alle vestigingen zijn voor uw gemak dichtbij de luchthavens of stadscentra gesitueerd.

Een camper huren in Amerika is mogelijk bij onze vestigingen in Denver, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco.

Ontdek de charme van Nieuw-Zeelands noord- en zuideiland met Apollo vestigingen in Auckland en Christchurch.

Onze Australische vestigingen zijn gesitueerd in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.

Onze Canadese partners opereren vanuit Calgary, Edmonton, Halifax, Kelowna, Montreal, Toronto, Vancouver en Whitehorse.

Voertuigen
Geniet van absoluut vertrouwen bij het reizen in een voertuig van de meest moderne vloot van Amerika. Apollo voertuigen zijn maximaal drie jaar oud onderhouden zodat ze aan de hoogste standaardeisen kunnen voldoen.

Service
Het vriendelijke team van Apollo zal er naar streven om de best mogelijke beleving te geven. Enthousiasme, flexibiliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden.

Onze uitzonderlijke service stopt niet na de boeking, maar zal gedurende uw hele huurperiode van toepassing zijn zodat u zich kan concentreren op uw camperreis.

Wij bieden de best mogelijke competitieve prijzen en hebben acties gedurende het hele jaar. Ons merk Cheapa Campa is ons goedkope alternatief voor camper enthousiastelingen.

Milieu
Bij Apollo streven we er voortdurend naar om onze impact op het milieu te verminderen en het duurzaam ondernemen te bevorderen. In aanvulling op onze Green Stamp en Greenfleet lidmaatschap worden er momenteel milieuplannen ontwikkeld, "Apollo Envirocare”, wat bijdraagt aan het behoud van onze planeet voor de toekomstige generaties.

Rocky Creek in an American National Park.