Reizen in uw eigen tempo...

Het laden...

View our Price Match Guarantee!

Check-in

Carrière

Kom het leuke team van Apollo Motorhome Holidays, het grootste particuliere verhuurbedrijf van voertuigen op het zuidelijk halfrond, versterken.

Met vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada zijn er kansen te over om een geschikte baan te vinden. Ontdek een nieuwe carrière. Van klantenservice tot management of een baan op het hoofdkantoor in Brisbane.

Als globetrotter zijnde zult u genieten van een loopbaan in de reisbranche. Het vergemakkelijkt het ontdekken van de landschappen van Australïe vanuit een kwalitetiscamper van ons.

Opererend vanuit 23 vestigingen door heel Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om ons te helpen bij de continue groei van het bedrijf.

Uw toekomst bij Apollo wordt slechts begrensd door uw eigen fantasie. Onze toewijding aan het ontwikkelen van medewerkers is werkelijkheid en niet slechts een slogan.

Elke medewerker levert een bijdrage aan de organisatie, waardoor u de unieke kans hebt om deel uit te maken van het succesverhaal van Apollo.

Uw toewijding aan kwaliteit en pro-actieve houding verwelkomen we graag binnen ons team

Iedereen die solliciteert heeft het recht te werken waar zijn of haar baan beschikbaar is.