Reizen in uw eigen tempo...

Het laden...

View our Price Match Guarantee!

Check-in

Carrière

Kom het leuke team van Apollo Motorhome Holidays, het grootste particuliere verhuurbedrijf van voertuigen op het zuidelijk halfrond, versterken.

Met vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada zijn er kansen te over om een geschikte baan te vinden. Ontdek een nieuwe carrière. Van klantenservice tot management of een baan op het hoofdkantoor in Brisbane.

Als globetrotter zijnde zult u genieten van een loopbaan in de reisbranche. Het vergemakkelijkt het ontdekken van de landschappen van Australïe vanuit een kwalitetiscamper van ons.

Opererend vanuit 23 vestigingen door heel Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om ons te helpen bij de continue groei van het bedrijf.

Uw toekomst bij Apollo wordt slechts begrensd door uw eigen fantasie. Onze toewijding aan het ontwikkelen van medewerkers is werkelijkheid en niet slechts een slogan.

Elke medewerker levert een bijdrage aan de organisatie, waardoor u de unieke kans hebt om deel uit te maken van het succesverhaal van Apollo.

Uw toewijding aan kwaliteit en pro-actieve houding verwelkomen we graag binnen ons team

Iedereen die solliciteert heeft het recht te werken waar zijn of haar baan beschikbaar is.


USA

Transfer Drivers Needed...

Join our team!

Apollo RV is looking for drivers for our 2020 season. We are wanting to expand the driver pool between our 9 US locations - specifically, drivers based in Seattle, Denver, San Francisco, Los Angeles, New York, Miami and Orlando.

What potential drivers need to know:

  • We will contact drivers throughout the season (May to October) as needed.
  • Patience and great guest service skills are essential.
  • Drivers must be comfortable driving large motorhomes.
  • Drivers must have a clean driver abstract and pass a criminal record check.
  • Drivers may be asked to deliver units to Guests in remote locations for a unit exchange.
  • This will require interacting with Guests who may not be fluent in English.
  • Temporary based work agreement on a job-to-job payment plan.

If you are wanting flexible working hours and feel you would be a good fit for this position, please send an e-mail to scheduling.us@apollorv.com or call us at 1-403-817-2891.

We look forward to speaking with you soon!