Reizen in uw eigen tempo...

Het laden...

View our Price Match Guarantee!

Check-in

Een camper huren in Amerika: Over ons

Historie
Hoewel Apollo pas sinds korte tijd is gevestigd in de Verenigde heeft het merk al een lange en prestigieuze geschiedenis in de bekroning van service en normen.

Apollo Motorhome Holidays heeft een revolutie teweeggebracht in de recreatieve auto-industrie door het opzetten van klantvriendelijke initiatieven en het waarborgen van aantrekkelijke tarieven. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste particuliere vrijetijdsvoertuigen operator van het zuidelijk halfrond.

Apollo's vloot van kwaliteitsvoertuigen en uitzonderlijke medewerkers hebben al tienduizenden reizigers geholpen om te genieten van de wonderen van Australië, Nieuw Zeeland, Canada en de Verenigde Staten.

Apollo is een trots familiebedrijf en als zodanig kunnen klanten genieten van persoonlijke service, concurrerende tarieven en de jarenlange ervaring wat lange termijn toewijding met zich meebrengt.

Personeel
Apollo is een trots familie bedrijf en er wordt zowel financieel als persoonlijk geïnvesteerd in het bedrijf. Het is opgericht door Gus en Carolyn Trouchet in 1985, momenteel is Apollo in handen van de zonen Luke Trouchet (CEO) en Karl Douchet (CFO).

Sinds respectievelijk 1997 en 1998 zijn de zonen Lucas en Kral toegetreden. Zij hebben het bedrijf sterk laten uitbreiden en hebben de internationale vestigingen opgezet in Canada, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten. Ze hebben verscheidende nieuwe bedrijven en merken opgezet zoals Hippie Camper, Cheapa Campa en de toonaangevende fabrikant Talvor. Het bedrijf is nu zowel horizontaal als verticaal geïntegreerd en heeft al talrijke onderscheidingen verdiend.

Geniet van de voordelen van een groot bedrijf met een fantastische reputatie in combinatie met de persoonlijke service en aandacht voor detail geassocieerd met kleinere, particuliere organisaties. Apollo is er niet om de beurs of gezichtsloze leidinggevenden te dienen. Wij zijn er voor u, onze gewaardeerde klant.

Vestigingen
De Apollo vestigingen zitten verspreid door heel Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika. Alle vestigingen zijn voor uw gemak dichtbij de luchthavens of stadscentra gesitueerd.

Een camper huren in Amerika is mogelijk bij onze vestigingen in Denver, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco.

Ontdek de charme van Nieuw-Zeelands noord- en zuideiland met Apollo vestigingen in Auckland en Christchurch.

Onze Australische vestigingen zijn gesitueerd in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.

Onze Canadese partners opereren vanuit Calgary, Edmonton, Halifax, Kelowna, Montreal, Toronto, Vancouver en Whitehorse.

Voertuigen
Geniet van absoluut vertrouwen bij het reizen in een voertuig van de meest moderne vloot van Amerika. Apollo voertuigen zijn maximaal drie jaar oud onderhouden zodat ze aan de hoogste standaardeisen kunnen voldoen.

Service
Het vriendelijke team van Apollo zal er naar streven om de best mogelijke beleving te geven. Enthousiasme, flexibiliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden.

Onze uitzonderlijke service stopt niet na de boeking, maar zal gedurende uw hele huurperiode van toepassing zijn zodat u zich kan concentreren op uw camperreis.

Wij bieden de best mogelijke competitieve prijzen en hebben acties gedurende het hele jaar. Ons merk Cheapa Campa is ons goedkope alternatief voor camper enthousiastelingen.

Milieu
Bij Apollo streven we er voortdurend naar om onze impact op het milieu te verminderen en het duurzaam ondernemen te bevorderen. In aanvulling op onze Green Stamp en Greenfleet lidmaatschap worden er momenteel milieuplannen ontwikkeld, "Apollo Envirocare”, wat bijdraagt aan het behoud van onze planeet voor de toekomstige generaties.